Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe Bond bijna bekend

Shownieuws

Vrijdag maakt filmstudio Sony in Londen bekend wie de nieuwe James Bond wordt. Henry Cavill en Daniel Craig zijn de grote kanshebbers.

Filmstudio Sony Pictures Entertainment in Londen maakt vrijdag bekend wie de nieuwe James Bond wordt. Grote namen als Clive Owen en Jude Luw zijn in verband gebracht met de rol, maar de acteurs Henry Cavill en Daniel Craig zijn de grote kanshebbers. De productie van de 21e Bond-film 'Casino royale' gaat in januari van start.

Volgens Britse media wordt Craig de nieuwe Bond. De 37-jarige acteur maakte in 2002 naam naast Tom Hanks in 'Road to perdition'. Ook zijn rol van dichter Ted Hughes in 'Sylvia', gespeeld door Gwyneth Paltrow, viel op. Verder is Craig te zien in Steven Spielbergs nieuwste project 'Munich'.

Als Craig de nieuwe Bond wordt, is hij de zesde acteur die de rol vertolkt van geheim agent 007. Pierce Brosnan, Sean Connery, Roger Moore, George Lazenby en Timothy Dalton gingen hem voor.

Warner Bros werkt intussen aan een script over het leven van Ian Fleming, de schrijver van de serie Bond-boeken. Fleming was journalist, bankier en marinier tijdens de Tweede Wereldoorlog. De oorlog inspireerde hem tot het bedenken van zijn beroemdste personage.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen