Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Reese Witherspoon klaagt fotograaf aan

Shownieuws

Reese Witherspoon heeft een paparazzo aangeklaagd, omdat hij in september het verjaardagspartijtje van haar dochter in een pretpark zou hebben verstoord.

Reese Witherspoon heeft een paparazzo aangeklaagd, omdat hij in september het verjaardagspartijtje van haar 6-jarige dochter in een pretpark zou hebben verstoord. De fotograaf, Todd Wallace, zou onder meer een 5-jarig meisje met zijn camera hebben geslagen.

Tegen de 44-jarige fotograaf zijn daarnaast nog vijf klachten ingediend. Wallace zegt dat hij in het bezit is van foto's en videomateriaal waarmee hij zijn onschuld kan bewijzen. De paparazzo moet maximaal 3,5 jaar de cel in, als hij schuldig wordt bevonden aan alle zes aantijgingen.

De 29-jarige Witherspoon klaagde eerder in augustus een fotograaf aan, omdat hij volgens de actrice had geprobeerd haar tijdens een achtervolging van de weg te drukken. Witherspoon is getrouwd met acteur Ryan Philippe. Het stel heeft twee kinderen, de 6-jarige Ava Elisabeth en de 1-jarige Deacon. De actrice speelde onder meer in de films 'Cruel intentions' (1999), 'Legally blond' (2001) en 'Sweet home Alabama' (2002).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen