Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Tv-series Talpa van de buis

Shownieuws

De tv-series 'Lieve lust' en 'Parels en zwijnen' van tv-zender Talpa verdwijnen van de buis. De programma's trekken per aflevering te weinig kijkers.

De televisieseries 'Lieve lust' en 'Parels en zwijnen' van tv-zender Talpa verdwijnen van de buis. Beide programma's trekken per uitzending tussen de honderd- en tweehonderdduizend kijkers en dat is volgens de zender te weinig om nog langer door te gaan. Talpa maakte woensdag al bekend dat het programma 'Thuis' na 55 afleveringen niet meer wordt uitgezonden.

De komedie 'Lieve lust' en de dramaserie 'Parels en zwijnen' worden door de zender mogelijk voorlopig op een ander tijdstip ingedeeld. Het is nog niet bekend per wanneer de series van de buis zullen verdwijnen.

Ook hockeyster Fatima Moreira de Melo, die vrijdagavond haar tv-debuut maakte als presentatrice van het programma ''t Mannetje', ziet haar programma al na één aflevering weer verdwijnen. De show waarin ze ingedutte mannen omtovert tot 'begeerlijke kerels', beleefde een magere start. Slechts 120 duizend mensen keken naar het programma van de Rotterdamse bij Talpa.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen