Kies je favoriete radiostation

Dossiers

André van Duin verkoopt eigen kaartjes

Shownieuws

Ter gelegenheid van zijn show, de 'Nieuwe André van Duin show 2006' gaat André van Duin samen telefonisch kaarten verkopen bij een bekend ticketbureau.

Ter gelegenheid van zijn nieuwe theatershow, de 'Nieuwe André van Duin show 2006', gaat André van Duin samen met medespelers Ron Brandsteder en Joke Bruijs telefonisch kaarten verkopen bij een bekend ticketbureau. De losse verkoop start maandag. Het trio staat tussen 10.00 en 12.00 uur de eerste bellers te woord. Omdat de 58-jarige Van Duin de medewerkers van het ticketbureau 'toch uit gaat leggen waar de show over gaat, kan hij zelf ook wel even de telefoon opnemen', schrijft de komiek op zijn site.

De nieuwe show is vanaf januari te zien in diverse theaters en staat onder muzikale begeleiding van Kino Haitsma die met zijn live-orkest te zien is op het toneel. De regie is in handen van Guus Verstraete, de regisseur waar Van Duin al sinds 1974 mee samenwerkt.

Dit jaar maakte André van Duin na tien jaar afwezigheid zijn rentree in het theater met de 'André van Duin jubileumshow', een show ter gelegenheid van het veertigjarig jubileum van de komiek.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen