Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anderson opnieuw in Chinese anti-bontreclame

Shownieuws

Actrice Pamela Anderson is opnieuw het gezicht van een anti-bontreclame in China. Anderson is met ontblote rug te zien op een Chinese telefoonkaart.

Actrice Pamela Anderson is opnieuw het gezicht van een anti-bontreclame in China. Op de telefoonkaarten van een Chinees telefoonbedrijf staat een topless Anderson met haar rug naar de camera toe, terwijl ze haar borsten bedekt. Op de kaart staat in het Engels de slogan "Geef dierenbont de koude schouder."

De in Canada geboren actrice was vorig jaar al in China op verschillende posters te zien in de Chinese metrostations. Het idee voor de reclame is afkomstig van 's werelds grootste dierenrechtenorganisatie Peta (People for the Ethical Treatment of Animals). Met de Chinese tekst "Koude schouders zijn niets vergeleken met de pijn die ze voelen. Draag alsjeblief geen bont", hoopt Peta het Chinese publiek voor zich te winnen.

In een statement laat Anderson weten dat 'de bevolking van China het recht heeft te weten dat dieren worden vermoord voor bont'. De actrice hoopt dat de Chinezen positief op de reclamecampagne reageren. "Zodra mensen weten dat dieren worden verdronken en levend worden gevild voor bont, realiseren zij zich wel hoe afgrijselijk het dragen ervan is."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen