Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Martha Stewart geeft graag zakenadvies

Shownieuws

Lifestylegoeroe Martha Stewart zegt 'blij' te zijn dat ze advies kon geven aan haar celgenoten tijdens haar vijf maanden durende gevangenisstraf.

Lifestylegoeroe Martha Stewart zegt 'blij' te zijn dat ze advies kon geven aan haar celgenoten tijdens haar vijf maanden durende gevangenisstraf. "Ze hebben heel veel tijd over om over hun toekomst na te denken. Ze moeten daarom worden aangemoedigd om plannen te maken", zei Stewart dinsdag tijdens een interview op de Amerikaanse televisie.

De 64-jarige presentatrice promootte in het programma 'Today show' haar nieuwe boek 'The Martha rules'. Daarin wordt uitgelegd hoe men een succesvol bedrijf uit de grond kan stampen. Stewart adviseert lezers om 'de leegte te vullen met iets dat ze nodig hebben' en om 'vooral niet de kwaliteit van een groot idee op te offeren'.

De ex-gevangene schreef tijdens haar huisarrest het adviesboek. "Ik was zo blij dat ik mijn celgenoten van dienst kon zijn door hen advies te geven, omdat in veel instellingen geen adviseurs zijn die zulke vrouwen helpen. Sommige van deze vrouwen zitten al twintig jaar opgesloten."

Stewart heeft een gevangenisstraf van vijf maanden en een huisarrest van bijna een half jaar achter de rug. Ze werd door een Amerikaanse rechter veroordeeld, nadat zij schuldig was bevonden aan het met voorkennis handelen in aandelen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen