Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Connelly mogelijk tegenspeler van DiCaprio

Shownieuws

Jennifer Connelly wordt wellicht tegenspeelster van Leonardo DiCapro in de thriller 'The blood diamond'. Ze is in onderhandeling.

De Amerikaanse actrice Jennifer Connelly is nog in onderhandeling met filmmaatschappij Warner Bros Pictures over de vrouwelijke hoofdrol in de dramatische thriller 'The blood diamond'. Dat meldt The Hollywood Reporter. Leonardo DiCaprio heeft al getekend voor de mannelijke hoofdrol in de thriller die door Edward Zwick wordt geregisseerd.

Connelly, die een Oscar won voor haar bijrol in 'A beautiful mind', heeft verschillende rollen gespeeld in films als 'House of sand and fog', 'Requiem for a dream' en 'Mulholland falls'. De 34-jarige actrice heeft onlangs de opnamen van haar nieuwe film 'Little children' afgerond.

'The blood diamond' vertelt het verhaal van een Afrikaanse boer die terecht komt in een conflict tussen een Amerikaanse diamantsmokkelaar (DiCaprio) en het syndicaat dat de lokale diamantindustrie controleert. De filmmaatschappij hoopt begin volgend jaar met de opnamen van de thriller in Afrika te starten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen