Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Foto's bruiloft Moore-Kutcher gepubliceerd

Shownieuws

Foto's van de bruiloft van het koppel Demi Moore en Ashton Kutcher zijn woensdag in het Amerikaanse magazine OK! gepubliceerd.

De foto's van de bruiloft van het Hollywoodkoppel Demi Moore en Ashton Kutcher zijn woensdag in het Amerikaanse magazine OK! gepubliceerd. De newlyweds gaven eveneens een exclusief interview aan het blad. "Met Demi trouwen is het slimste wat ik ooit heb gedaan", zegt Kutcher.

Het gerucht ging al dat het koppel op 26 september in aanwezigheid van 45 familieleden in het geheim hun jawoord hadden gegeven. De drie dochters van Moore, die uit haar vorige huwelijk met Bruce Willis zijn voortgekomen, waren ook bij de huwelijksceremonie aanwezig. De bruid droeg een witte bruidsjurk van de Franse kledingontwerper Lanvin. Kutcher had een crèmekleurig pak aan.

Het is niet bekend hoeveel geld OK! voor de foto's en het interview moest betalen. De 42-jarige Moore en de vijftien jaar jongere Kutcher droegen een rood armbandje dat de traditie van de joodse mystiekleer Kabbalah symboliseert. Op de foto's is eveneens te zien hoe een gelukkige Ashton Demi dromerig aankijkt.

Twee jaar geleden ontmoette Moore de acteur uit de 'That '70s show' tijdens een etentje van een gemeenschappelijke vriendin. De actrice, bekend van de films 'G.I. Jane', 'Striptease' en 'Indecent proposal', heeft onlangs de opnamen afgerond voor haar nieuwe film 'Half light'. Moore is daarnaast het gezicht van de nieuwe campagne van Versace.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen