Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'De nix factor' trekt bijna half miljoen kijkers

Shownieuws

De eerste aflevering van het muziekprogramma 'De nix factor' van Talpa heeft dinsdagavond bijna een half miljoen kijkers getrokken. "Ik ben daar erg blij mee."

De eerste aflevering van het muziekprogramma 'De nix factor' van Talpa heeft dinsdagavond bijna een half miljoen kijkers getrokken. "Ik ben daar heel erg blij mee. Dat betekent dat de kijkers het programma waarderen", laat jurylid Jeroen van de Boom aan Novum Nieuws weten. In 'De nix factor' gaat een jury de weddenschap aan met een drietal muziekproducenten die beweren dat ze van iedereen een ster kunnen maken.

In het programma gaan juryleden Jeroen van de Boom, Manuela Kemp en Daan van Rijsbergen in drie selectierondes op zoek naar zes talentloze kandidaten. Vervolgens nemen producers Emile Hartkamp, Rob Bolland en Tjeerd Oosterhuis elk twee van deze kandidaten onder hun hoede. Met deze overgebleven kandidaten moeten de muziekproducenten een hit zien te scoren.

Volgens Van De Boom vinden kijkers het 'leuk' om te zien hoe de zes kandidaten door stylisten en producers worden aangepakt. "We lopen mensen niet belachelijk te maken, hoor! Ze weten heel goed dat ze niet kunnen zingen, maar omdat ze bij Idols zijn afgewezen, hopen ze hier eindelijk te winnen."

Het jurylid hoopt dat de volgende afleveringen ook veel kijkers trekt. "Natuurlijk wil ik dat kijkers het leuk vinden, tenslotte maken we het programma speciaal voor het publiek."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen