Kies je favoriete radiostation

Dossiers

De andere kant van Cees Geel

Shownieuws

Ondanks zijn zelfverzekerdheid is Cees Geel een gevoelig mens. "Dat is niet altijd even makkelijk", vertelt de acteur in een interview met Mikro Gids.

Ondanks zijn zelfverzekerdheid is Cees Geel een gevoelig mens. "Dat is niet altijd even makkelijk", vertelt de acteur in een interview met Mikro Gids. De 40-jarige Geel is 'niet snel gekwetst maar wel snel geraakt'.

"Het mondt soms uit in zoeken naar de roes om het ellendige gevoel maar kwijt te raken", verklaart de acteur. "Er is ook zo veel ellende in de wereld, maar je kunt het je niet allemaal aantrekken. Dus dan moet je een manier zoeken om ermee om te gaan".

De acteur heeft een druk werkschema en als hij de kans krijgt zal hij 'het zeker gaan proberen in Hollywood'. Hij weet dat het moeilijk is om daar voet aan de grond te krijgen. "Wellicht gaan er met een Tribeca-prijs meer deuren voor je open", zegt de acteur. Deze prijs voor beste acteur won Geel in mei voor zijn hoofdrol in Simon.

Cees Geel speelde onder meer in de films 'Vet Hard', 'Trip van Keetje' en 'Simon', waarvoor hij naast de Tribeca-prijs een Gouden Kalf won. Ook is hij te zien op televisie met de series 'Meiden van De Wit' en 'Samen'. Vanaf 22 oktober staat Geel op de planken bij het RO Theater met het toneelstuk 'Platonov' van Tsjechov.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen