Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Boy George hangt gevangenisstraf boven het hoofd

Shownieuws

Er staat Boy George maximaal vijftien jaar cel te wachten als hij schuldig wordt bevonden van het bezit van cocaïne en het doen van valse aangifte.

De Britse zanger Boy George hangt een gevangenisstraf boven het hoofd. Er staat de zanger maximaal vijftien jaar cel te wachten als hij schuldig wordt bevonden van het bezit van cocaïne en het doen van valse aangifte. Dertien zakjes met cocaïne zijn gevonden in zijn appartement in Manhattan, volgens de politie 'een flinke hoeveelheid'. Dit staat in de aanklacht die dinsdag door de openbare aanklager in Manhattan werd vrijgegeven.

De advocaat van George, Lou Freeman vertelde dinsdag dat de zanger 'niet weet waar de drugs vandaan komen en van wie ze zijn', meldt Reuters. "Hij is een sociaal mens en heeft veel mensen over de vloer", zei de advocaat over zijn cliënt.

Boy George, die in werkelijkheid George O'Dowd heet, werd vrijdag gearresteerd. Hij heeft de politie gebelde om een inbraak in zijn appartement te melden. Toen de politie ter plaatse kwam bleek er geen sprake te zijn van inbraak. Wel troffen zij cocaïne aan. De zanger werd zaterdag vrijgelaten. Op 19 december volgt een hoorzitting.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen