Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Halsband voor Lee Towers

Shownieuws

Lee Towers, ambassadeur van Stichting Hulphond Nederland, neemt vrijdagmiddag in Den Haag de 75 duizendste 'Respect voor Dieren'-halsband in ontvangst.

Zanger Lee Towers neemt vrijdag in Den Haag de 75 duizendste 'Respect voor Dieren'-halsband in ontvangst. De band is speciaal ontwikkeld om aandacht te vragen voor een respectvolle omgang met dieren en de verbetering van de relatie tussen mens en dier. Met de actie worden drie goede doelen gesteund. Daartoe behoort Stichting Hulphond Nederland, waarvan Lee Towers ambassadeur is.

De stichting leidt hulphonden op voor mensen met een lichamelijke handicap. "Wij en met ons Lee Towers ondersteunen deze actie volledig en willen graag aandacht vragen voor de relatie tussen mens en dier", vertelt directeur Janet van Keulen van de stichting. "Door deze actie zijn wij in staat een aantal nieuwe pups aan te kopen die mensen met een functiebeperking gaan helpen op weg naar een zelfstandiger leven."

De bijzondere halsband is gratis verkrijgbaar bij een zak honden- of kattenvoeding van een bepaald merk. Voor elke verstrekte halsband wordt vijftig cent aan de goede doelen gegeven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen