Kies je favoriete radiostation

Dossiers

'Meisje voor Ben Affleck en Jennifer Garner'

Shownieuws

Acteur Ben Affleck en zijn zwangere vrouw Jennifer Garner krijgen mogelijk een meisje. Garner versprak zich woensdag tijdens de show 'Tonight' van Jay Leno.

Acteur Ben Affleck en zijn zwangere vrouw Jennifer Garner krijgen mogelijk een meisje. Garner versprak zich woensdag tijdens de uitzending van de show 'Tonight' van Jay Leno. De 33-jarige actrice vertelde open over haar zwangerschap en haar ervaringen, toen zij plotseling sprak over haar baby als een 'haar'.

"Ik heb me nog nooit zo zwanger gevoeld als nu. Je hebt het gevoel dat je de meest dikke persoon bent op aarde", legde zij uit aan Leno. "Eerst heb ik me rot gevoeld, omdat niemand me hielp en ik voelde mij maar steeds dikker en dikker door haar... Oeps." Toen zij haar vergissing doorhad, sloeg ze onmiddellijk geschrokken de handen voor haar mond.

Garner ontweek tijdens de show verdere vragen over haar huwelijk met Affleck. Het enige wat zij daarover kwijt wilde, was dat er duidelijk veel gebeurt en dat ze veel lol beleven met elkaar. Het tweetal trouwde op 29 juni in het Caribische gebied. De baby wordt in november verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen