Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Zwangere BB-Tanja wilde prostitutie in

Shownieuws

De zwangere Tanja uit het Big Brother-huis heeft in het verleden gesolliciteerd naar een baan als prostituee op een seksboerderij. Dat zegt ze op internet.

De zwangere Tanja uit het Big Brother-huis heeft in het verleden gesolliciteerd naar een baan als prostituee op een seksboerderij. Dat zei ze in de uitzendingen van het programma via internet. De 27-jarige Groningse zat na een ontslag zonder inkomen en ze overwoog betaalde liefde als oplossing voor haar financiële problemen.

Aan enkele bewoners vertelt Tanja ooit een oriënterend gesprek te hebben gevoerd en een rondleiding te hebben gehad op de boerderij. "Ik kon daar genoeg verdienen om mijn huis te kunnen betalen, maar het is wel het laatste dat ik zou doen", vertelt Tanja. "Maar stel dat ik weer in zo'n situatie zou komen, met een kind, dan hoef ik er niet lang over na te denken."

Tanja, die over een maand moet bevallen, heeft de baan bij de seksboerderij uiteindelijk niet aangenomen. Op het laatste moment kreeg ze een andere baan aangeboden.

Ze is overigens niet populair bij haar medebewoners. De weekopdracht, waarbij de bewoners een week lang niet mochten roken, is mislukt omdat Tanja deze week een sigaret opstak. De bewoners krijgen daarom nu een extra week rantsoen. Dat wil zeggen dat ze een week lang moeten leven op pindakaas, brood, water en uien. Tanja voelt zich niet schuldig en verklaarde dat zij voor ziczelf heeft gekozen, hetgeen tot irritaties leidde bij haar medebewoners.

In de live-uitzending donderdag wordt bekendgemaakt wie de tweede bewoner wordt die het Big Brother-huis moet verlaten. De genomineerden zijn Roel, Lieske en Ralph. Twee weken geleden verliet Rikkert als eerste het realtity-huis.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen