Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie ontvangt award voor vluchtelingenwerk

Shownieuws

Angelina Jolie heeft dinsdag een award ontvangen voor haar werk als goodwill ambassadeur van de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties.

Angelina Jolie heeft dinsdag de 'Global Humanitarian Award' ontvangen voor haar werk als goodwill ambassadeur van UNHCR, de vluchtelingenorganisatie van de Verenigde Naties. De 30-jarige actrice nam de onderscheiding van de United Nations Association of the United States in ontvangst in de aanwezigheid van zevenhonderd diplomaten en andere belangrijke gasten.

"Het vluchtelingenwerk is het meest fantastische in mijn leven, naast mijn twee kinderen", zegt Jolie. De actrice begon in 2001 met haar werk als ambassadeur voor UNHCR en heeft vluchtelingenkampen in de hele wereld bezocht.

Angelina Jolie heeft een 4-jarige zoon Maddox, die zij geadopteerd heeft uit Cambodja. Deze zomer heeft zij een dochter, Zahara, geadopteerd uit Ethiopië. De actrice heeft onder meer gespeeld in de films 'Bone Collector' (1999), 'Alexander' (2005) en 'Mr. And Mrs. Smith' (2005).

[Novum]

Gerelateerde Artikelen