Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Courtney Cox in 'Desperate housewives'

Shownieuws

Courtney Cox onderhandelt over de vertolking van een gastrol in de televisieserie 'Desperate housewives'. Ze gaat een geestelijk gehandicapte vrouw spelen.

Courtney Cox onderhandelt over de vertolking van een gastrol in de televisieserie 'Desperate housewives'. De 41-jarige oud-'Friends'-actrice krijgt volgens The New York Post in een van de komende afleveringen de rol van een geestelijk gehandicapte vrouw, die ontsnapt uit een inrichting. Als het doorgaat, wordt het de eerste rol voor Cox sinds de geboorte vorig jaar van haar dochtertje Coco Riley.

Haar mogelijk toekomstige collega Eva Longoria, die in de serie de rol van Gabrielle Solis speelt, heeft zich bij een Amerikaans radiostation overigens beschikbaar gesteld als prijs voor een spelletje. Luisteraars kunnen bieden op een date met de 30-jarige actrice en haar tv-echtgenoot Richardo Chavira.

De opbrengst van de date gaat naar de slachtoffers van de orkaan 'Katrina'. De winnaar wordt opgehaald in een limousine, krijgt een privé-diner met het beroemde echtpaar en wordt door de acteurs meegenomen naar een komische live-show.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen