Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Limp Bizkit covert The Verve

Shownieuws

Limp Bizkit heeft voor zijn 'Greatest hits'-cd een nieuwe versie opgenomen van het nummer 'Bitter sweet symphony' van The Verve.

Limp Bizkit heeft een eigentijdse bewerking opgenomen van het nummer 'Bitter sweet symphony' van The Verve. Het nummer werd samengesmolten met 'Home sweet home' van de rockgroep Motley Crue. Het nummer staat op het 'Greatest hits'-album van de groep, dat op 8 november verschijnt. Ook de bewerking van 'Faith' staat op de cd.

Behalve de bekende covers brengt het album de twee nooit eerder uitgebrachte songs 'Lean on me' en 'Why'. Het album bevat verder de hits 'Nookie', My generation' en 'Behind blue eyes', waarmee de groep de afgelopen jaren wereldwijd de hitparades wist te halen. Van het meest recente, en geflopte, album 'The unquestionable truth', dat eerder dit jaar verscheen, heeft de groep geen songs op het album gezet. Tegelijk met het album komt een dvd uit met alle videoclips van de band.

De metal-, punk- en hiphopgroep werd geformeerd in 1994 in Florida door zanger Fred Durst en zijn goede vriend, bassist Sam Rivers. De neef van Rivers werd aangetrokken als drummer en gitarist Wes Borland maakte het viertal compleet. Nadat de groep Korn een demotape in handen kreeg via Durst begon het balletje te rollen. Het debuutalbum 'Three dollar bill y'all' verscheen in 1998. De groep beleefde zijn doorbraak in 1999 met het album 'Significant other' en de hitsingle 'Nookie'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen