Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kate Moss meldt zich bij afkickkliniek in Phoenix

Shownieuws

Het Britse supermodel Kate Moss heeft zich gemeld bij een afkickkliniek in Phoenix, in de Amerikaanse staat Arizona. Ze gaat een maand in therapie.

Het Britse supermodel Kate Moss heeft zich gemeld bij een afkickkliniek in Phoenix, in de Amerikaanse staat Arizona. Ze gaat een maand in therapie en zal ook een medische behandeling ondergaan. De Britse kranten The Times en The Sun melden dat vrienden van de 31-jarige Moss dit hebben verklaard. Een behandeling in de Meadows kliniek kost 2.250 euro per dag.

Rond Moss is heisa ontstaan vanwege haar veronderstelde cocaïnegebruik. Moss liet vorige week donderdag een verklaring uitgaan waarin ze liet weten de volledige verantwoordelijkheid voor haar daden te nemen. Ze bood de mensen die ze heeft teleurgesteld haar excuses aan.

De Britse krant Daily Mirror publiceerde eerder deze maand foto's waarop Moss cocaïne snuift. Moss heeft inmiddels toegegeven de harddrugs te hebben gebruikt. De kledingketen Hennes & Mauritz besloot daarop de 31-jarige Moss niet in te zetten voor een nieuwe reclamecampagne.

Ook de parfumafdeling van het Franse modehuis Chanel liet na haar schuldbekentenis weten het contract met Moss, dat in oktober afloopt, niet te verlengen. Daarnaast ziet het Britse Burberry af van een geplande advertentiecampagne met Moss.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen