Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Wereldtournee voor jubilerende Kermit de Kikker

Shownieuws

Kermit de Kikker wordt dit jaar vijftig jaar. Dat viert hij met een wereldreis over vier continenten. Hij begint zijn tournee in de stad Kermit in Texas (VS).

Kermit de Kikker wordt dit jaar vijftig jaar. Dat viert hij met een wereldreis over vier continenten. De groene hoofdrolspeler uit de Muppet Show doet tijdens zijn reis vijftig bestemmingen aan over de hele wereld. Hij begint zijn tournee op 14 oktober in de stad Kermit in Texas (VS).

Op zijn reis bezoekt de kikker verscheidene grote attracties, zoals de Eiffeltoren in Parijs en de Chinese Muur. Ook de wereldwijd verspreide troepen van het Amerikaanse leger kunnen een bezoek verwachten van de groene Abraham. Het is nog niet bekend of Kermit ook Nederland met een bezoek vereert.

Via de website van de kikker kunnen zijn avonturen worden gevolgd via foto's, video's en het online-reisdagboek, de 'Frog Blog'. Fans van Kermit kunnen via de website hun stem uitbrengen op de eindbestemming van de wereldreis.

Niet alleen Kermit, ook alle andere Muppets zien dit jaar Abraham. Ze zijn bekend van hun zes speelfilms en de Muppet Show, waarmee ze de afgelopen decennia 44 nominaties voor een Emmy in de wacht sleepten in de Verenigde Staten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen