Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gouden Kalf-reünie verplaatst

Shownieuws

De Gouden Kalf-reünie van oud-winnaars en oud-juryleden wordt een dag verplaatst in verband met de begrafenis zaterdag van Willem van de Sande Bakhuyzen.

De Gouden Kalf-reünie van de winnaars van 25 jaar Gouden Kalveren en de leden van de Gouden Kalf-jury's wordt een dag verplaatst in verband met de begrafenis zaterdag van Willem van de Sande Bakhuyzen. De regisseur overleed dinsdag op 47-jarige leeftijd aan de gevolgen van kanker. Hij is verantwoordelijk voor de regie van de openingsfilm 'Leef!' van het Nederlands Film Festival, dat woensdag in Utrecht van start gaat.

De winnaars en juryleden van 25 jaar Gouden Kalveren verzamelen zich nu zondagmiddag in het centrum van Utrecht voor de reünie. Alle filmmakers, acteurs en actrices die sinds 1981 een kroon op hun werk kregen, zijn uitgenodigd herinneringen op te halen over hoogtepunten in de geschiedenis van het prijzenfestijn van de Nederlandse film.

In het bijzijn van de reünisten onthult René Mioch de nieuwe tegels in de Talent & Pro Filmboulevard met de handafdrukken van Gouden Kalf-winnaars Cees Geel en Monic Hendrickx.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen