Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Gordon krijgt wassen beeld in Amsterdam

Shownieuws

Zanger en presentator Gordon krijgt in december zijn eigen wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. Het beeld wordt rond Kerstmis onthuld.

Zanger en presentator Gordon krijgt in december zijn eigen wassen beeld in Madame Tussauds in Amsterdam. Het beeld wordt rond Kerstmis onthuld. Het museum verwijderde eerder het beeld van Gerard Joling. Het is niet zeker of Joling met de komst van Gordon zijn plek in het museum terugkrijgt, zegt een woordvoerder woensdag. "Ik kan daar niets over zeggen, maar ik denk het niet."

Het gerucht ging dat de 37-jarige Gordon eerder was benaderd door het wassenbeeldenmuseum om een replica van hem te maken van honderd procent chocolade. Dat gebeurde eerder dit jaar in de Engelse Madame Tussauds met een beeld van Elton John. Gordon was echter niet zo verguld met dit idee.

Maandag liet de Amsterdamse zanger weten dat de achtste en laatste opname van 'Joling en Gordon over de vloer' niet doorgaat, omdat Joling ziek op bed ligt. Het laatste deel van de serie zou plaatsvinden op een visafslag. Het duo liet dinsdagavond in RTL Boulevard weten een vervolg op de serie te overwegen. "Zowel Gordon als ik moet er serieus over nadenken", zei Joling vanuit zijn bed, "maar we sluiten een vervolg niet uit."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen