Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kane na drie jaar weer in Ahoy'

Shownieuws

De rockband Kane sluit op 6 december het jaar af met een optreden in Ahoy' Rotterdam. Het is drie jaar geleden dat de Haagse band daar een concert gaf.

De rockband Kane sluit op 6 december het jaar af met een optreden in Ahoy' Rotterdam. Het is drie jaar geleden dat de Haagse band daar een concert gaf. Tijdens het laatste optreden van Kane in Ahoy' in december 2002 werd de dvd 'Kane live in Rotterdam' opgenomen.

De band behaalde dit jaar diverse successen. In april werd het derde studioalbum 'Fearless' uitgebracht, dat direct op nummer één binnenkwam in de Album Top 100. Deze cd, inmiddels platina, heeft in de tussentijd drie nummer één-hits opgeleverd.

Verder speelde de band in augustus twee keer voor tienduizenden fans op Almere Strand. Van deze optredens komt eveneens een dvd uit. Het is nog niet bekend wanneer dat gaat gebeuren. De nieuwe single van Kane wordt op 31 oktober verwacht.

Dinsdag werd bekend dat Kane is genomineerd voor een MTV Europe Music Award in de categorie 'Beste van Nederland en België'. Op 3 november wordt in de Portugese hoofdstad Lissabon bekendgemaakt wie de prijs krijgt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen