Kies je favoriete radiostation

Dossiers

James Blunt is platzak

Shownieuws

James Blunt is nog steeds platzak. De Britse zanger verkocht 1,5 miljoen albums en bracht dit jaar de best verkochte single in Groot-Brittannië uit.

James Blunt is nog steeds platzak. De Britse zanger verkocht 1,5 miljoen albums en bracht dit jaar de best verkochte single in Groot-Brittannië uit, maar heeft er geen geld aan overgehouden. De zanger vertelt de Britse krant The Sun geen geld te hebben gezien voor de single 'You're beautiful'. "Ze hebben me niets betaald, dus ik ben echt platzak", zegt hij. "Ik bezit geen auto of een appartement. Maar ik heb wel een motor om in Londen mee rond te rijden."

Blunt vertelt dat geld niet zo veel betekenis voor hem heeft. "Ik ben er al jaren aan gewend om geen geld te hebben. En het zou te gek voor woorden zijn om nu een appartement te kopen: ik ben toch iedere dag onderweg en dan slaap ik in hotels."

De single 'You're beautiful' komt van Blunts debuutalbum 'Back to Bedlam'. "De single gaat over mijn ex-vriendin, die ik tegenkwam in de Londense metro. Zij was met haar nieuwe vriendje, die ik nog nooit gezien had. We keken elkaar aan en wisselden geen woord", zei Blunt eerder tegen Novum Nieuws. "Ik heb haar sindsdien niet meer gezien."

Bedlam verwijst naar een psychiatrische inrichting in Londen, verklaart Blunt. "De nummers op mijn album gaan over privé-gedachten, die ik normaal alleen voor mijzelf houd. Wij Britten zijn niet zo goed in het uitdrukken van gevoelens in een gesprek. Deze gedachten sluit ik normaal op in een kamertje in mijn eigen hoofd. Het album gaat over introvert zijn."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen