Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Anna Nicole Smith doet opnieuw gooi naar fortuin

Shownieuws

Voormalig Playboymodel Anna Nicole Smith stapt opnieuw naar de rechter om een gooi te doen naar de miljoenen van haar in 1995 overleden 90-jarige echtgenoot.

Het Amerikaanse hooggerechtshof buigt zich deze week opnieuw over de zaak van Anna Nicole Smith. De 37-jarige Smith doet opnieuw een gooi naar het fortuin van haar in 1995 overleden 90-jarige echtgenoot. Het voormalige Playboymodel trouwde een jaar voor zijn dood met de steenrijke oliemagnaat J. Howard Marshall II.

Smith zegt recht te hebben op 474 miljoen dollar (394 miljoen euro) uit de erfenis van de olietycoon. De zoon van Marshall liet haar via het gerechtshof van San Francisco uit het testament schrappen. Ze mocht alleen geschenken ter waarde van zes miljoen dollar (vijf miljoen euro) houden.

In Californië blijkt de uitspraak echter niet geldig. Daarom maakt Anna Nicole mogelijk alsnog aanspraak op een groter deel van de erfenis. Volgens haar advocaat probeert Smith de rechter aan de hand van een verklaring te overtuigen van haar gelijk. De uitspraak in deze zaak wordt later deze week verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen