Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Jennifer Jason Leigh en Noah Baumbach getrouwd

Shownieuws

Actrice Jennifer Jason Leigh en regisseur Noah Baumbach zijn getrouwd. Het huwelijk vond plaats in het eerste weekend van september, meldt People Magazine.

Actrice Jennifer Jason Leigh en regisseur Noah Baumbach zijn getrouwd. Het huwelijk vond plaats in het eerste weekend van september, meldt People Magazine. Voor beiden gaat het om het eerste huwelijk.

Baumbach verwacht dat hij de rest van zijn leven bij zijn vrouw blijft. Dat zei de 36-jarige regisseur tijdens de première van zijn nieuwe film 'The squid and the whale' op het New York Film Festival. Het festival ging vrijdag van start. Baumbachs nieuwe film heeft Jeff Daniels en Laura Linney in de hoofdrol en gaat rond 5 oktober draaien in de Verenigde Staten. In Nederland ligt de film vanaf 18 oktober in de videotheken.

De 43-jarige Leigh is bekend van films als 'Fast times at ridgemont high', 'Single white female' en 'The anniversary party'. Baumbach regisseerde in 1995 'Kicking and screaming' en in 1997 maakte hij 'Mr. Jealousy'. Vorig jaar werkte hij mee aan het script van 'The life aquatic with Steve Zissou' van regisseur Wes Anderson.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen