Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Albert Verlinde trots op musical 'Annie'

Shownieuws

De familiemusical 'Annie' heeft vorige week het honderdduizendste kaartje verkocht. Producent Albert Verlinde is 'erg trots'. De repetities verlopen prima.

De familiemusical 'Annie' heeft vorige week het honderdduizendste kaartje verkocht. Producent Albert Verlinde is 'erg trots'. "Bij onze debuutmusical 'Piaf' waren we na 170 voorstellingen enorm blij met 110 duizend bezoekers. Als je dan nu, ruim een maand voor de première, al meer dan 100.000 kaarten hebt verkocht, hoef ik niet te onderstrepen hoe trots we zijn."

De repetities van de musical, met Loeki Knol en Edwin Rutten in de hoofdrollen, verlopen volgens Verlinde 'buitengewoon goed'. "De repetities staan onder leiding van regisseur John Yost. Ook alle meisjes, die gestalte geven aan de weeskinderen en natuurlijk aan Annie, voelen zich als een vis in het water."

Ook co-producent Aad Ouborg 'geniet' van het succes. "Wij zetten met 'Annie' onze tweede stap op het musicalvlak. We genieten van dit moment. Maar achterover leunen doen we nog niet."

De musical 'Annie ' beleeft op 23 oktober zijn première in de Schouwburg in Tilburg.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen