Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Georgina Verbaan bang voor onvruchtbaarheid

Shownieuws

Georgina Verbaan is bang dat zij nooit kinderen krijgt. "Ik ben waarschijnlijk onvruchtbaar of zo, althans dat is mijn angst", zegt Georgina in 'Linda'.

Georgina Verbaan is bang dat zij nooit kinderen krijgt. De actrice, die onlangs is gestopt met het slikken van de pil, denkt niet dat er voor haar een zwangerschap in zit. "Ik heb altijd vaste vriendjes gehad en ben nog nooit zwanger geweest. Blijkbaar word ik niet zwanger", zegt ze in de jongste uitgave van het magazine 'Linda'. "Ik ben waarschijnlijk gewoon onvruchtbaar of zo, althans dat is mijn angst."

De 25-jarige actrice wil 'best' kinderen, zegt ze in het interview. "Adopteren lijkt me ook leuk. Maar van Jort (Kelder, haar vriend, red.) zou ik wel kinderen willen." De actrice is nog nooit naar een dokter geweest om te laten onderzoeken of ze onvruchtbaar is.

De relatie tussen Verbaan en de 41-jarige Kelder is volgens de actrice 'goed'. Volgens Georgina lachen ze veel. "Ik doe wel eens stemmetjes. We moeten altijd erg lachen als we Sylvie Meijs onder handbereik hebben", vertelt Georgina. "Dan doe ik Sylvie en Raf en de styliste. Dat is een van onze genoegens."

Vanaf oktober is Verbaan te zien in het toneelstuk 'De barones '. Hierin speelt ze Elzelien, een brutaal, dommig en eigenaardig type. Het toneelstuk is geschreven door actrice Kitty Courbois. Behalve Verbaan spelen Rick Nicolet en Hugo Haenen een rol in het stuk. 'De barones' gaat op 6 oktober in première in de Koninklijke Schouwburg in Den Haag.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen