Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Angelina Jolie verkoopt huis in Engeland

Shownieuws

Angelina Jolie verkoopt haar huis in Engeland. De actrice wil zich, na drie jaar op het landgoed te hebben gewoond, in Californië vestigen.

Angelina Jolie verkoopt haar huis in Engeland. De actrice wil zich, na drie jaar op het landgoed te hebben gewoond, in Californië vestigen. Dat meldt de krant News of the World. "Angelina heeft besloten te verhuizen naar Californië", zegt een anonieme bron in de krant. "En na het afronden van haar laatste filmopnamen neemt ze een jaar vrij."

De 30-jarige Jolie geeft als reden voor de verhuizing dat ze het huis in Buckinghamshire niet meer nodig heeft. Het landgoed wordt aangeboden voor omgerekend 3,1 miljoen euro.

Recent is Jolie ingetrokken bij Brad Pitt in zijn huis in Hollywood. Met haar kinderen Maddox en Zahara woont ze samen met de 41-jarige acteur. Pitt zou vanwege de verhuizing een fortuin hebben besteed aan het 'kinderveilig' maken van zijn huis. "Brad houdt van de kinderen en de kinderen houden ook van hem", verklaart de bron.

Eerder dit jaar ging het gerucht dat Pitt vanwege Jolie naar Groot-Brittannië wilde verhuizen. De acteur zou een huis van ruim zeven miljoen euro op het oog hebben gehad in Londen.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen