Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Guy Ritchie kent Madonna niet goed

Shownieuws

Regisseur Guy Ritchie kent zijn vrouw Madonna niet zo goed. Ritchie wist tijdens een quiz over zijn vrouw onder meer niet haar echte naam.

Regisseur Guy Ritchie kent zijn vrouw Madonna niet zo goed. Met het schaamrood op de kaken verliet hij maandag de studio van een Franse talkshow, nadat hij enkele vragen over zijn vrouw niet had kunnen beantwoorden. Dat meldt de website breakingnews.ie.

De 37-jarige regisseur van 'Snatch' moest tot zijn verrassing deelnemen aan een Madonna-quiz tijdens de televisieshow 'Tout le monde en parle'. Toen Ritchie de vraag kreeg wat de echte naam van Madonna is, begon hij te stamelen en bleef hij het antwoord schuldig. Pas nadat andere gasten hem 'Louise Ciccone' toefluisterden, kon hij het juiste antwoord op de vraag geven.

Ritchie schaamde zich nog dieper nadat hij had verklaard dat zijn vrouw een jurk van de Franse ontwerper Hutchins droeg tijdens hun huwelijk in 2000. Het juiste antwoord is dat de jurk van Stella McCartney was. Ritchie wachtte nog een hete avond, erkende hij tegen presentator Thierry Ardisson. "Ik kom nu echt in de problemen thuis."

[Novum]

Gerelateerde Artikelen