Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Laatste opname van Joling en Gordon vervalt

Shownieuws

De achtste en laatste opname van het televisieprogramma 'Joling en Gordon over de vloer' vervalt. Dat gebeurt volgens Gordon, omdat Gerard Joling ziek is.

De achtste en laatste opname van het televisieprogramma 'Joling en Gordon over de vloer' vervalt. Dat gebeurt volgens presentator en zanger Gordon omdat Gerard Joling ziek op bed ligt. "Mijn valse zuster Gerard is geveld door de griep", schrijft hij op zijn website. "Eeuwig jammer, maar ziek is ziek."

Gordon voelt zich na de breuk met zijn vriend Jacob van Rozelaar, begin augustus, weer 'geweldig'. "Deze week geef ik een groot feest bij mij thuis om het geweldige leven te vieren, het succes en mijn vrijgezellenbestaan", schrijft de 37-jarige Gordon. "Zo slecht als de breuk voelde, zo goed voelt het nu om vrij te zijn."

De Amsterdamse zanger vertrekt volgende week op vakantie naar Zuid-Afrika, waar hij intrek neemt in zijn nieuwe huis. "Wat een geweldig gevoel is dat om daar weer een vaste stek te hebben."

De titelsong van het televisieprogramma met Joling en Gordon verschijnt deze week op single. Het nummer 'Als je alles hebt gehad' is een Nederlandse bewerking van het nummer 'When the rain begins to fall', de nummer één-hit van Pia Zadora en Jermaine Jackson uit de jaren '80. De Nederlandse tekst werd door Gordon zelf geschreven.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen