Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Marco Borsato zingt duet met Tasha's World

Shownieuws

Marco Borsato en Natasha Slagtand van Tasha's World brengen tijdens het 'Friends for War Child'-concert samen het nummer 'Vlinder' ten gehore.

Marco Borsato en Natasha Slagtand van Tasha's World brengen tijdens het 'Friends for War Child'-concert samen het nummer 'Vlinder' ten gehore. Andere bekende artiesten die tijdens het benefietconcert optreden zijn Krezip, Relax, Guus Meeuwis, The Sheer, Trijntje Oosterhuis en Lange Frans & Baas B. Ook de cabaretiers Martine Sandifort, Thomas van Luyn en Mike Boddé hebben hun medewerking toegezegd.

De radiozender Sky Radio organiseert tijdens het 'Friends for War Child'-concert op zijn website een chatsessie. Tussen de optredens door kruipen de muzikanten en andere artiesten van het benefietconcert achter de computer om te chatten met hun fans en andere belangstellenden.

Het inmiddels uitverkochte benefietconcert 'Friends for War Child' vindt op 4 oktober plaats in Ahoy' Rotterdam. De opbrengsten van het concert gaan naar War Child. Het is het derde 'Friends for War Child'-concert dat wordt georganiseerd in Nederland.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen