Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Kylie vecht voor aanwezigheid op bal

Shownieuws

Kylie Minogue hoopt dat ze volgende maand voldoende is opgeknapt om te verschijnen op een Brits liefdadigheidsbal voor de bewustwording van borstkanker.

Kylie Minogue hoopt volgende maand voldoende te zijn opgeknapt om te verschijnen op een Brits liefdadigheidsbal. Het doel van het bal is de bewustwording over borstkanker te vergroten, meldt de website Ireland on-line. Het zou het eerste publieke optreden zijn van de Australische ster sinds in mei bij haar borstkanker werd geconstateerd.

"Kylie is vastberaden om aanwezig te zijn bij het bal. Het is voor een goede zaak en haar doel is om tegen die tijd sterk genoeg te zijn. Ze is een echte vechter", zegt een anonieme bron tegen de website. "Het is erg onwaarschijnlijk dat ze zal optreden, maar ze wil wel met haar aanwezigheid geld binnenhalen voor kankeronderzoek."

De 37-jarige Kylie verblijft momenteel met haar Franse vriend Olivier Martinez en haar moeder in Parijs. Ze wordt behandeld door een vooraanstaand kankerinstituut. Op doktersadvies verblijft Minogue in het huis van Olivier dat dichtbij het instituut is gevestigd.

De maand oktober is de internationale Pink Ribbon Borstkankermaand. Deze maand is in het leven geroepen om het taboe rond borstkanker de wereld uit te helpen. Het roze lintje, de Pink Ribbon, staat symbool voor de strijd tegen borstkanker.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen