Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Extra voorstellingen Latin-show Ruth Jacott

Shownieuws

Ruth Jacott geeft op 3 en 4 maart volgend jaar twee extra optredens van haar vijfde theatertour 'A touch of Latin' in de Heineken Music Hall.

Ruth Jacott geeft in maart twee extra optredens van haar nieuwe show 'A touch of Latin'. Omdat bijna tien van de dertig geplande shows zijn uitverkocht, is besloten de twee extra concerten in te lassen op 3 en 4 maart in de Heineken Music Hall in Amsterdam. De vijfde theatertour van Jacott gaat op 9 december van start in Den Bosch.

'A touch of Latin' wordt geregisseerd door choreograaf Barrie Stevens. Van Ruth's vorige theatershow 'Ruth Jacott Live' kwam dit jaar een dvd uit. De show telde meer dan veertig uitverkochte voorstellingen.

Jacott brak in 1993 op 32-jarige leeftijd door nadat ze op het Eurovisie Songfestival Nederland vertegenwoordigde met het nummer 'Vrede'. Daarna volgde enkele hits als 'Blijf bij mij', een duet met Paul de Leeuw, 'Vrij met mij' en 'Ik kan echt zonder jou'.

Voor haar optreden in de musicals 'Cats' en 'A night at the cotton club' ontving Jacott eerder de Zilveren Harp en in 1996 werd ze door stichting Conamus geëerd met een Gouden Harp. Vorig jaar kwam haar laatste album uit, 'Het beste van Ruth Jacott'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen