Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Mel C.: Solocarrière geflopt dankzij Spice Girls

Shownieuws

Melanie Chisholm is ervan overtuigd dat haar solocarrière is geflopt vanwege het gebrek aan succes van de andere voormalige Spice Girls.

Melanie Chisholm is ervan overtuigd dat haar solocarrière is geflopt vanwege het gebrek aan succes van de andere voormalige Spice Girls. Mel C. denkt dat de negatieve publiciteit rond Victoria Beckham en het gebrek aan succes van de soloalbums van de overige Spice Girls haar solocarrière geen goed hebben gedaan, meldt Contactmusic.

De 31-jarige zangeres vindt dat ze slachtoffer is van de negatieve associatie die haar fans hebben met de andere voormalige Spice Girls. "Dit jaar is het optreden van de Spice Girls op Live 8 afgezegd, Victoria Beckham is constant in de publiciteit, Melanie B. heeft een album uitgebracht dat is geflopt en het nieuwe album van Geri Halliwell was ook geen succes. Dat weerspiegelt niet goed op mij", verklaart Chisholm haar gebrek aan succes.

Sinds 1999 heeft Mel C. de soloalbums 'Northern star' (1999), 'Reason' (2003) en 'Beautiful intentions' (2005) uitgebracht. In 1998 had ze met Bryan Adams een wereldwijde hit met het nummer 'When you're gone'. Haar laatste album 'Beautiful Intentions', dat ze zelf heeft bekostigd, ging in Groot-Brittannië achttienduizend keer over de toonbank.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen