Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Demi Moore en Ashton Kutcher getrouwd

Shownieuws

Demi Moore en Ashton Kutcher zijn zaterdag in Los Angeles in het geheim getrouwd. Dat melden de Us Weekly en People Magazine.

Demi Moore en Ashton Kutcher zijn zaterdag in Los Angeles in het geheim getrouwd. Dat melden de Amerikaanse magazines Us Weekly en People Magazine.

Twee jaar geleden ontmoette Moore de acteur uit de 'That '70s show' tijdens een etentje van een gemeenschappelijke vriendin. De actrice, bekend van de films 'G.I. Jane', 'Striptease' en 'Indecent proposal', heeft onlangs de opnamen afgerond voor haar nieuwe film 'Half light'. Moore is daarnaast het gezicht van de nieuwe campagne van Versace.

De 42-jarige actrice stapte twee keer eerder in het huwelijksbootje. Van 1980 tot 1984 was rockmuzikant Freddie Moore haar echtgenoot en van 1987 tot 2000 was ze getrouwd met acteur Bruce Willis.

De 27-jarige Kutcher trouwde zaterdag voor de eerste keer. Hij werd bekend door zijn rol in de televisieserie 'That ´70s show'. Daarnaast was hij te zien in de films 'Guess who' en 'Dude, where's my car'. Ook presenteert hij de MTV-realityshow 'Punk'd'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen