Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Ex-vrouw Connery: hij mishandelde me

Shownieuws

De eerste vrouw van acteur Sean Connery beschuldigt hem ervan haar tijdens hun huwelijk te hebben mishandeld. Haar biografie ligt volgend jaar in de winkel.

De eerste vrouw van Sean Connery zegt tijdens hun huwelijk te zijn mishandeld door de acteur, meldt Contactmusic. In haar nieuwe biografie onthult Diane Cilento dat Connery haar zowel lichamelijk als mentaal heeft mishandeld. "Sommige vrouwen waren jaloers op me, maar het was helemaal geen pretje met hem getrouwd te zijn."

De Australische Cilento, die zelf ook jarenlang acteerde, is ruim elf jaar getrouwd geweest met de Schotse acteur. Volgens haar kon Connery niet goed met zijn bekendheid omgaan, nadat hij de rol van James Bond kreeg. "Hij veranderde, net als onze relatie. Er was fysiek contact. Hij was zelfs jaloers op me toen ik genomineerd werd voor een Oscar."

Connery, die de mishandeling altijd heeft ontkend, zei ooit in een interview met Vanity Fair dat vrouwen erg irritant kunnen worden. "Soms maken ze het ernaar, dan zijn ze klaar voor de ultieme confrontatie. Ze willen dan een klap." De biografie van Cilento ligt begin volgend jaar in de winkel.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen