Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Publiek stelt jubileumalbum Rowwen Hèze samen

Shownieuws

Voor het jubileumalbum van de Limburgse band Rowwen Hèze mag het publiek de cd samenstellen. Het nieuwe album verschijnt in november.

Voor het jubileumalbum van de Limburgse band Rowwen Hèze mag het publiek de nummers uitkiezen. Dat meldt Rowwen Hèze op zijn website. De Nederlandse band, die dit jaar 20 jaar bestaat, geeft in november drie uitverkochte jubileumconcerten in het Limburgse America. Behalve deze concerten brengen de bandleden eveneens in november een speciaal jubileumalbum uit.

Het publiek kan via de website van Rowwen Hèze op zijn favoriete nummers stemmen. Vervolgens zullen de populairste nummers op het jubileumalbum verschijnen. Als dank voor de medewerking worden alle 'stemmers' vermeld in het boekje bij de cd. De fans kunnen tot en met 3 oktober uit meer dan tweehonderd nummers van het bestaande repertoire kiezen.

Rowwen Hèze is vooral bekend geworden als Limburgse feestband, maar de band staat niet alleen voor plezier. Het zijn vooral de teksten van zanger Jack Poels die de aandacht trekken, waarin liefdevol het leven van alledag wordt beschreven. Het nieuwe album verschijnt rond de jubileumconcerten die op 11, 12 en 13 november worden gehouden.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen