Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Geen Springsteen en Richards voor Alicia Keys

Shownieuws

Bruce Springsteen en Keith Richards werken niet meer mee aan het 'unplugged' album van Alicia Keys. Ze hebben geen tijd.

Bruce Springsteen en Keith Richards werken niet meer mee aan de nieuwe 'unplugged' cd van Alicia Keys. Dat meldt Billboard. De twee trokken zich op het laatste moment terug uit het project. Verschillende artiesten als Mos Def, Damian Marley en de leadzanger Adam Levine van Maroon 5 hebben wel meegewerkt aan het nieuwe album van de R&B-zangeres.

"Ik moest bijna huilen. Bruce en ik zouden 'New York City serenade' zingen, maar zijn schema liet het niet toe", legt Keys uit. Met Richards liep het voor de zangeres ook niet goed af, omdat de muzikant moest repeteren voor zijn aanstaande tournee met de Rolling Stones. "Maar het is goed om te weten dat de mensen die ik bewonder tenminste wel met mij willen samenwerken."

Op het nieuwe album, dat live tijdens een 'unplugged' concert op MTV wordt opgenomen, brengt de Grammy-winnares ook een nieuw nummer ten gehore. "Het publiek was echt geweldig. De sfeer was ook perfect. Ik liep naar mijn piano en vroeg of ze een nieuw nummer wilden horen. Iedereen ging toen helemaal uit zijn dak."

Het 'unplugged' album van de 24-jarige zangeres ligt vanaf 11 oktober in de winkels.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen