Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Musicalsterren krijgen paaldansles

Shownieuws

De acteurs van de nieuwe musical ´Sweet charity´ krijgen paaldansles van de paaldanslerares Denise Mulder. Het stuk gaat op 30 oktober in première.

De acteurs van de nieuwe musical ´Sweet charity´ krijgen paaldansles van de professionele paaldanslerares Denise Mulder. De tweevoudig wereldkampioene paaldansen is ingeschakeld, omdat in de musical een paaldansact zit. In de nieuwe musical spelen onder meer Lone van Roosendaal en Tony Neef een rol.

De musical vertelt het verhaal van de prostituee Charity, gespeeld door Van Roosendaal, die op zoek is naar de ware liefde. Tony Neef neemt de mannelijke hoofdrol op zich. Hij speelt de rol van Oscar, een saaie kantoorklerk. De twee komen samen vast te zitten in een lift en worden verliefd op elkaar.

'Sweet charity´ zit vol met bekende nummers, zoals de klassieker ´Big spender' van Shirley Bassey. De regisseur en choreograaf van het stuk, Craig Revel Horwood, heeft het nummer aangepast aan deze tijd. Hij wil dat de actrices het publiek verleiden door een paaldansact op te voeren. ´Sweet Charity´ gaat op 30 oktober in Nederlandse theaters in première.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen