Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Pete Doherty krijgt waarschuwing van politie

Shownieuws

Rocker Pete Doherty is door de politie gewaarschuwd toen hij dronken en in het bezit van alcohol door de straten slenterde.

Rocker Pete Doherty is vrijdag door de politie gewaarschuwd toen hij dronken en in het bezit van alcohol door de straten van de Engelse stad Dundee City slenterde. De agenten hebben de alcohol van de voorman van 'Babyshambles' ingenomen. Doherty kwam er verder met een waarschuwing van af. In Dundee City is het verboden om op straat alcohol te drinken.

De woordvoerder van Doherty laat weten dat de leadzanger zich niet bewust was van het drankverbod in de stad. De zanger die vorig jaar uit de band 'The libertines' is geschopt vanwege zijn drugsverslaving, kwam het afgelopen jaar vaak in de media. Kledingketen 'H&M' heeft deze week zijn vriendin Kate Moss laten vallen, nadat foto's van haar cocaïnegebruik in de roddelbladen terecht kwamen.

Doherty en Moss ontmoetten elkaar begin dit jaar op het verjaardagsfeestje van het 31-jarige model. Ondanks kritiek van vrienden en familie stortte Kate zich in de relatie. Pete en Kate werden dit jaar gekozen tot het 'hotste' koppel in Groot-Brittannië, omdat de twee op ieder feestje hun opwachting maakten.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen