Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Sarah Jessica Parker houdt van eigen geur

Shownieuws

Sarah Jessica Parker is naar eigen zeggen de grootste liefhebber van haar eigen parfumlijn 'Lovely'. "Ik wilde een bescheiden geur creëren die van jezelf is."

Sarah Jessica Parker is naar eigen zeggen de grootste liefhebber van haar eigen parfumlijn Lovely. De 'Sex and the city'-ster was donderdag in Toronto om haar nieuwe parfum te promoten. "Ik wilde een bescheiden geur creëren die eigenlijk van jezelf moet zijn. Ik wil niet dat mensen zich schamen als zij iemand omhelzen."

De 40-jarige actrice ziet zichzelf niet als een stijlicoon. "Eigenlijk denk ik helemaal niet aan mijzelf. Ik ben een werkende moeder, dus ik kom op de laatste plaats." Parker houdt behalve van parfum ook van mooie kleren. "Ik moet ze de volgende dag wel terugbrengen, want ik leen ze alleen. De kleren zijn helaas niet van mij", geeft ze toe.

Parker zegt geïnspireerd te zijn door het dagelijkse parfumritueel van haar moeder en dat ze daarom altijd al ervan droomde een eigen geurlijn te ontwikkelen. De Hollywoodster praatte eerst met meer dan vijfhonderd fans online en daarna signeerde zij voor haar fans parfumflesjes, dvd's van 'Sex and the city' en foto's.

De actrice werd bekend door haar rol in de televisieserie 'Sex and the city'. Het programma heeft meerdere Emmy Awards gewonnen. Vorig jaar was de laatste uitzending van 'Sex and the city' te zien in Amerika. Sarah Jessica Parker is getrouwd met acteur Matthew Broderick. Zij hebben samen een 2-jarig jongetje.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen