Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Nieuwe dvd en cd's voor Jan Smit

Shownieuws

Jan Smit brengt zaterdag zijn nieuwe dvd 'Live op de bühne' uit en over twee weken verschijnt het eerste deel van de drieluik rond het nummer 'Laura'.

Jan Smit brengt zaterdag zijn nieuwe dvd 'Live op de bühne' uit. Over twee weken verschijnt bovendien het eerste deel van het drieluik rond het nummer 'Laura'. Het lied werd door de zanger geschreven voor een inmiddels overleden vriendin. Op de drie cd's zingt Smit verder onder meer de covers 'Tears in heaven' van Eric Clapton en 'Zij gelooft in mij' van André Hazes.

Op het tweede deel van het drieluik staan behalve 'Laura' niet eerder op cd verschenen liedjes van de zanger. De 19-jarige Volendammer, die momenteel in de top-vijf van de 'Album top 100' staat met zijn album 'Jansmit.com', presenteert volgend jaar een muziekprogramma bij de Tros.

Van zijn laatste album zijn inmiddels meer dan honderdduizend exemplaren verkocht. Verder scoort Smit momenteel met de dvd's 'Gewoon Jan Smit' en 'Onderweg' en de single 'Vrienden voor het leven'. Het eerste deel van 'Laura' ligt vanaf 7 oktober in de winkels. Het tweede en derde deel van de drieluik worden op 21 oktober en 5 november verwacht.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen