Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Dennis Quaid filmt alsnog in New Orleans

Shownieuws

Regisseur Dennis Quaid neemt zijn film 'Shame on you' volgend jaar alsnog op in de door de orkaan Katrina getroffen stad New Orleans. Dat heeft hij beloofd.

Regisseur Dennis Quaid neemt zijn film 'Shame on you' volgend jaar alsnog op in de door de orkaan Katrina getroffen stad New Orleans. Dat heeft de Amerikaanse regisseur beloofd aan het hoofd van de politie van New Orleans. Quaid zou dit jaar met de opnamen van de film beginnen, maar Katrina verstoorde zijn plannen.

Na een ontmoeting met politiechef Eddie Compass, die ook een rol in de film wil, was Quaid vastberaden de film alsnog in het getroffen New Orleans op te nemen. "Als we in januari kunnen opnemen, ben ik van de partij. Ik vind het belangrijk om de film hier op te nemen, omdat de stad dat echt nodig heeft."

De in Texas geboren Quaid heeft sinds de film 'The big easy', die in 1987 in New Orleans is opgenomen, een zwak voor de stad. "Ik heb destijds ongeveer een jaar hier doorgebracht. Ik kan me niet voorstellen hoe gekwetst en verloren de mensen zich hier voelen." Het is niet bekend wanneer 'Shame on you' uitkomt.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen