Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Clooney: Geen geheime ceremonie in mijn huis

Shownieuws

Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen niet in het huis van George Clooney. "Ik heb gehoord dat ze in mijn villa in Italië gaan trouwen, maar ik weet van niets."

Brad Pitt en Angelina Jolie trouwen niet in het huis van George Clooney. "Ik heb gehoord dat ze in mijn villa in Italië gaan trouwen", zegt de acteur. "Nou, als dat zo was, dan had ik het wel geweten en ik kan je alvast vertellen: er vindt geen geheime ceremonie plaats. Niet in mijn huis."

Clooney, een goede vriend van Pitt, wil een mogelijke relatie tussen Pitt en Jolie niet bevestigen. Wel zegt hij Angelina via Brad te hebben ontmoet. "Ik mag haar erg graag. Maar ik ga geen uitspraken doen over een eventuele relatie", zegt de 44-jarige acteur. "Ik praat niet eens over mijn eigen privé-leven, laat staan over dat van anderen."

De door Clooney geregisseerde film 'Good night and good luck' komt op 14 oktober uit in de Verenigde Staten. Op 7 december gaat de film draaien in de Nederlandse bioscoop. Clooney speelt zelf ook een rolletje in de film.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen