Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Shirley Manson: Garbage niet uit elkaar

Shownieuws

De leden van rockband Garbage zijn niet van plan uit elkaar te gaan. Dat zegt leadzangeres Shirley Manson. "Ik denk niet dat een van ons wil stoppen."

De leden van de Amerikaanse rockband Garbage zijn niet van plan uit elkaar te gaan. Dat zegt leadzangeres Shirley Manson. "We hebben het al met elkaar besproken en ik denk niet dat een van ons wil stoppen", vertelt Manson. De band kondigde eerder aan de in oktober geplande Europese concerten af te zeggen.

Het gerucht ging dat de band na de afzegging van de Europese concerten niet meer zou willen doorgaan met muziek maken, maar de zangeres van de groep ontkent dat. "We kunnen nog steeds goed met elkaar opschieten. We nemen alleen een time-out om even tot onszelf te komen."

Het is niet de eerste keer dat geruchten over een mogelijk einde van de rockband de kop opsteken. Garbage-oprichter en drummer Vig, onder meer producent van Nirvana, besloot vorig jaar na een periode van ruzie binnen de band te stoppen. Na vier maanden bracht hij de gitaristen Duke Erikson en Steve Marker en zangeres Manson weer bij elkaar.

De 39-jarige Manson vindt het overigens jammer dat rockband INXS via een televisieprogramma op zoek is gegaan naar een nieuwe zanger om de overleden Michael Hutchence te vervangen. "Zonder Michael Hutchence is het geen INXS", vindt de zangeres. De Canadese J.D. Fortune is de winnaar van het programma en mag samen met de band binnenkort gaan toeren.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen