Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Columbo gaat uit de kleren

Shownieuws

De Amerikaanse acteur Peter Falk, bekend van zijn rol als detective Columbo, gaat in zijn nieuwe film 'The things about my folks' geheel uit de kleren.

De Amerikaanse acteur Peter Falk, bekend van zijn rol als detective Columbo, gaat in zijn nieuwe film 'The things about my folks' geheel uit de kleren. Het is de eerste keer dat de 78-jarige acteur alles uittrekt voor het oog van de camera, meldt International Movie Database. Falk belooft dat de bioscoopbezoekers zullen genieten van zijn naaktscène. "Ik draag nietss, alleen een laag talkpoeder."

'The things about my folks' is geschreven door Paul Reiser en gaat over een man die na een huwelijk van vijftig jaar wordt verlaten door zijn echtgenote. Als hij samen met zijn zoon het land doorreist om achter de beweegredenen van zijn vrouw te komen, ontdekken vader en zoon nieuwe dingen over elkaar.

Peter Falk werd bekend door zijn vertolking van inspecteur Columbo in de gelijknamige televisieserie. Hij speelde de rol voor het eerst in 1968. Falk speelde tijdens zijn carrière in meerdere bioscoopfilms. Vorig jaar was zijn stem te horen in de animatiefilm 'Shark tale'.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen