Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Borstonderzoek Tyra Banks op televisie

Shownieuws

Tyra Banks heeft dinsdag in haar praatprogramma 'The Tyra Banks show' een uitgebreid borstonderzoek uit laten voeren om te bewijzen dat haar borsten echt zijn.

Tyra Banks heeft zo genoeg van de geruchten dat ze borstimplantaten heeft, dat ze dinsdag in haar praatprogramma 'The Tyra Banks show' een uitgebreid borstonderzoek heeft laten uitvoeren om te bewijzen dat haar borsten echt zijn. "Ik ben dit gerucht zat, het volgt me al mijn hele carrière", zei het topmodel tijdens de opnamen voor haar talkshow.

Nadat Tyra de mannen in het publiek had gevraagd te vertrekken, liet ze zich onderzoeken door Garth Fisher, bekend van 'Extreme makeover'. Na een 'touch test' en een echo kon de dokter maar één conclusie trekken: "Tyra Banks heeft natuurlijke borsten, geen implantaten."

"Je hoort mij niet zeggen dat borstimplantaten slecht zijn,", vertelde Tyra na afloop van haar onderzoek, "maar het frustreert me dat zoveel mensen denken dat mijn borsten niet echt zijn." Vervolgens gaf het 31-jarige model een demonstratie van haar pushup-bh. Ook erkende ze dat niet alles aan haar lichaam authentiek is. "Iedereen mag weten dat ik nephaar en nepwimpers heb."

Tyra Banks brak op 17-jarige leeftijd door in Parijs. Ze was het eerste zwarte model dat op de voorkant stond van bladen als GQ magazine en de Swimsuit Issue van Sports Illustrated. Behalve haar talkshow presenteert Tyra 'America's top model', dat in de Verenigde Staten het vijfde seizoen is ingegaan.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen