Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Cliff Richard blijft zingen

Shownieuws

Cliff Richard blijft in de toekomst nieuwe albums maken. "Het verhaal dat hij geen albums meer zal uitbrengen, is totaal uit de lucht gegrepen."

Cliff Richard blijft in de toekomst nieuwe albums maken. "Het verhaal dat hij geen albums meer zal uitbrengen, is totaal uit de lucht gegrepen", vertelt manager Lisa Davis BBC News. Dinsdag meldde de Britse krant The Daily Mail dat Richard nooit meer een cd zal uitbrengen, omdat radiostations zijn liedjes toch niet draaien.

De tabloid publiceerde een citaat, waarin Richard zegt geen product te willen maken waar niemand naar luistert. De krant schreef dat de zanger wel concerten zou blijven geven. Dat de berichtgeving niet klopt, wordt geïllustreerd door de recente opname van een duet van Sir Cliff met de pop-operagroep G4. Richard heeft bevestigd dat een nieuw album in de maak is.

De 64-jarige 'Living doll'-zanger was een van de honderd entertainers die zondag een plaats kreeg op de Avenue of Stars, de Britse variant op de Hollywood Walk of Fame.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen