Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Verlinde naar Radio 10 Gold

Shownieuws

Albert Verlinde presenteert vanaf aankomend weekeinde het programma 'Showtime' op Radio 10 Gold. Het programma brengt actueel shownieuws.

Albert Verlinde presenteert vanaf dit weekeinde het programma 'Showtime' op Radio 10 Gold. Het wordt elke zaterdag- en zondagochtend uitgezonden en brengt actueel entertainmentnieuws. Naast zijn eigen show zal Verlinde op doordeweekse dagen het laatste shownieuws brengen in het ochtendprogramma op de zender.

Programmaleider en presentator van Radio10 Gold, Peter Rijsenbrij, reageert verheugd op het nieuws. "De komst van Albert is een geweldige aanwinst voor onze programmering in het weekeinde. Maar op doordeweekse dagen verheug ik me er natuurlijk bijzonder op regelmatig onze koning van het shownieuws in mijn programma te hebben."

Verlinde was op 26 juni met een vergelijkbaar programma voor het laatst te horen op Noordzee FM. De zender werd in mei overgenomen door de Belgische Persgroep en nam daarmee het format van de nieuwe eigenaar over. Daardoor was er geen ruimte meer voor entertainment.

De 44-jarige Albert is naast zijn werkzaamheden voor de radio presentator van RTL-Boulevard en actief als producent van zijn eigen bedrijf V&V Entertainment, dat musicals uitbrengt. Ook is hij columnist bij NRC Handelsblad en Troskompas.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen