Kies je favoriete radiostation

Dossiers

Paul de Leeuw vervangt Jack Spijkerman

Shownieuws

Paul de Leeuw is vanaf 15 oktober te zien met zijn nieuwe programma 'Mooi! Weer De Leeuw' op zaterdagavond. Hij neemt deze plek over van Jack Spijkerman.

Paul de Leeuw is vanaf 15 oktober te zien met zijn nieuwe programma 'Mooi! Weer De Leeuw' op zaterdagavond. Hij neemt de plek in van Jack Spijkerman en diens programma 'Kopspijkers'. Spijkerman stapte eerder dit jaar over naar Talpa.

De Leeuw reageerde in eerste instantie niet enthousiast over het opvullen van het gat. Hij zei er niets voor te voelen iemands opvolger te zijn en ook vond hij zijn programma's 'PaPaul' of 'PaPaul Live' niet geschikt voor een breed publiek. De presentator ontwikkelde het programma 'Mooi weer De Leeuw!' als een soort 'testcase' en heeft het nu geschikt bevonden voor de zaterdagavond.

De vorm van het programma, met het orkest van pianist Cor Bakker, wordt omschreven als 'inloop tv'. De Leeuw noemt het een mengeling van de oude televisieprogramma's 'Stuif es in' en 'Voor de vuist weg'. Het programma 'Mooi weer De Leeuw!' werd voor het eerst uitgezonden op 6 augustus en is te zien tot 24 september.

[Novum]

Gerelateerde Artikelen